Reception och atrium

Välkomnande reception med luftig atriumkänsla. Här möts du och dina kunder av förstklassig service och nybryggt kaffe av husets egen barista. Öppna ytor, naturligt ljus och sofistikerat återbruk förhöjer intrycket och designvärdet. Atriet, restaurang och loungedel är öppet för besökare. Här finns även touchdowns – öppna platser för arbete och samtal i kreativ social miljö. Allt i direkt anknytning till den grönskande innergården med vindskyddade sittplatser.

Kom i kontakt med receptionen
Telefonnummer: +46 72 518 46 00
E-postadress: reception.hyllieterrass@compass-group.se

The Garden restaurang och café

Café med husets barista hälsar dig välkommen i receptionen. Några steg längre in till husets restaurang The Garden ligger fokus på gröna råvaror med säsongens smaker. Här lunchar du med dina kollegor i den ljusa matsalen eller ute på den rogivande innergården.

Restauranggruppen Compass Group står bakom The Garden och erbjuder husets hyresgäster cateringservice som skräddarsys efter tillfälle och behov.

Konferens och möten

På entréplan finns ett gemensamt konferensrum för upp till 35 personer. Compass Group erbjuder catering och servicekoncept för dina möten. Utöver mötesrum finns öppna sociala ytor, touchdown-arbetsplatser och sittgrupper för informella möten.

Cykelhotell och lånecyklar

I huset finns ett bike-in cykelhotell med servicestation. Fräscha omklädningsrum med dusch gör det enkelt att göra cykelpendlingen till en trivsam vana. Här finns även lånecyklar för hälsosamma kundbesök och utflykter.

Pendlingshub

Från Hyllie C tar du dig enkelt vidare till Malmö C, Köpenhamn, Kastrup Airport, Lund, Helsingborg och Österlen. I garaget finns det parkeringsmöjligheter för dig som är hyresgäst med möjlighet till laddstolpar. I området finns det gott om platser för besökare.